'My People Perish for Lack of Knowledge'

Welcome at the website of the Party for Love Governance in the Netherlands

Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
De Staat van de Natie

TOPIC: Verkiezingskater 2012

Verkiezingskater 2012 24 Sep 2012 15:30 #18


  • Posts:20
  • Roeland's Avatar
  • Roeland
  • Administrator
  • OFFLINE
  • Karma: 0
De Staat van de Natie is een nieuwe categorie op dit forum, nadat het eerder is gebruikt als titel van een topic in de categorie 'Welkom'.

In September 2012 had Nederland weer een kans om te laten zien dat het wakker aan het worden is.

Maar helaas de natie verkeert nog in diepe slaap getuige de uitslag van de verkiezingen. Geen 'nee' tegen Europa, geen zetels voor de meer holistische visionaire nieuwe partijen en een uitslag die garandeert dat we weer meer van hetzelfde gaan krijgen.

Er is nog geen kabinet geformeerd, maar als PvdA en VVD gezamenlijk aan het roer gaan staan zijn we natuurlijk nog verder van huis. Twee kapiteins op het schip werkt niet en zelfs één kapitein die noch naar links, noch naar rechts kan uitwijken is gedoemd om op ramkoers te varen. We zullen dan ook merken dat het volk snel in de gaten krijgt dat het opnieuw wordt belazerd en is uitgeleverd aan de banken elite die immers de absolute macht schijnt te bezitten.

Wat zullen de financieel zwakkeren het slecht gaan krijgen en wat zullen we als gevolg daarvan een spanningen zien optreden en zich ontladen in de samenleving.

Nu het lot van Europa en haar lidstaten is overgeleverd aan de E.C.B. die net als de FED bezig is de geldkraan wagenwijd open te zetten, kunnen we verzekerd zijn van systematische uitpersing van de laatste financiële reserves die de gemiddelde burger nog heeft.

De crisis wordt kunstmatig in stand gehouden en gebruikt als een pressiemiddel om de burger monddood te maken en te dwingen om zijn slavenstatus te accepteren. We zullen nog harder moeten werken voor nog minder geld terwijl alles steeds maar duurder wordt. Als straks de karmische gevolgen van de verkeerde keuzes die gemaakt zijn duidelijk worden zal er zich een volkswoede ontwikkelen waarbij het facebook feestje in Haren verbleekt.

Want de prijs van uw huis zal nog enorm gaan dalen en uw pensioen zal grotendeels verdampen en uw oudedagsvoorziening wordt geminimaliseerd en uw zorgpakket wordt onbetaalbaar of stelt nauwelijks nog wat voor en uw baan ( als u die nog heeft ) staat op de tocht, terwijl alle sociale financiele vangnetten zijn wegbezuinigd.

Eén ding is zeker, wie niet horen wil moet maar voelen!

En voelen zullen we het allemaal.

Tekenen aan de wand in september 2012, een willekeurige greep uit de krantenkoppen:

Miljoenen Britse kinderen groeien op in grote armoede en gaan met honger naar bed.
Werkloosheid stijgt verder
Voedselbanken kunnen aanvragen niet aan
Recordaantal faillissementen in 2012
De macht van de 'new great dictators' in Brussel groeit
Mensheid gaat kapot aan vlees verslaving
Helft winkeliers op rand faillissement
Kapitaalinjectie': Spanje heeft meer dan honderd miljard extra nodig
Zorgpremie stijgt met honderd euro'
Grieks tekort groter dan gedacht
Stemming onder ondernemers in industrie slechter
Soevereiniteit Europese landen naar de knoppen door ESM gijzeling.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan! Maar uhh we willen u natuurlijk niet met een slecht gevoel achterlaten. Het goede nieuws is dat tegenwoordig alles heel snel gaat, dus waarschijnlijk krijgt Nederland een nieuwe kans aan het einde van 2013 of in het begin 2014 als het nieuwe kabinet gevallen is.

We hopen dat er dan wat meer Nederlanders wakker geworden zijn...
Last Edit: 08 Nov 2012 19:59 by Roeland.
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.162 seconds

Additional information