'My People Perish for Lack of Knowledge'

Welcome at the website of the Party for Love Governance in the Netherlands

Follow our daily news at our Telegram channel: https://t.me/s/partijvoordeliefde

Europese Unie, wolf in schaapskleren

threefold flame new smaller

Europese Unie: Een wolf in schaapskleren

Tot deze conclusie komt ieder weldenkend mens die onderzoek wil doen, gebaseerd op historische feiten. Dit onderzoek is gelukkig al gedaan en gepresenteerd door Dr. Rath en zijn Stichting, de Dr. Rath Health Foundation.

De 'Dr. Rath Health Foundation' is de ontvanger van de "Relay of Life and Remembrance" van de overlevenden van Auschwitz

* * * * * * * * *

BOEK: De Nazi achtergrond van de ‘EU te Brussel’

 Wat u altijd wilde weten over de ‘EU te Brussel’ – Maar wat niemand u durfde te vertellen!

Dit boek vertelt een verhaal, waar vele lezers, om duidelijke redenen, in eerste instantie bezwaren tegen hadden. Met als argument dat als de diepgaande historische informatie, die in dit boek is vastgelegd, waar zou zijn. Zij er vanzelfsprekend eerder over gehoord zouden hebben.

Met dit in gedachten menen wij, als schrijvers, de verantwoordelijkheid te hebben de lezers aan te moedigen niet alleen dit boek te lezen, maar ook de bronnen en documentatie te bestuderen, die onder aan de bladzijden worden gegeven.

Lees hier verder...

Neem ook rustig de tijd om onderstaande video te bekijken. Het zal vele mensen de ogen openen en doen beseffen dat het huidige Europa een voortzetting is van een complot dat al heel lang bestaat, een duivels plan om de mensheid te misleiden en dat telkens andere vormen aanneemt maar dat in feite niets anders is als een wolf in schaapskleren.

De NAZI wortels van de huidige Europese Unie

Het bekijken van onderstaande uitstekend onderbouwde lezing van deze moedige wetenschapper, Dr. Rath zal uw kijk op de Europese Unie totaal veranderen en hopelijk doen inzien dat wij in Nederland niet een beetje maar op een afschuwelijke manier (excuses voor het woord ) 'bedonderd' worden door onze eigen overheid, die  haar bevolking in onwetendheid houdt, onze soevereiniteit verkwanselt en ons overlevert aan een Europese Superstaat, die geleid wordt door de geest van de antichrist.

De lezing bevat 2 hoofdonderwerpen die nauw met elkaar verbonden zijn, neem de tijd het is echt de moeite waard!

'Kanker - het einde van een volksziekte' en  'De ware aard van de Europese Unie'

De video was op Youtube gecensureerd, maar we vonden hem terug op Rumble :

Zeg NEE tegen de huidige Europese Unie, KIES PARTIJ VOOR DE LIEFDE! 

Additional information