'My People Perish for Lack of Knowledge'

Welcome at the website of the Party for Love Governance in the Netherlands

Follow our daily news at our Telegram channel: https://t.me/s/partijvoordeliefde

threefold flame new smaller

Het gebruik van cannabis of marihuana en hasj, wat gemaakt wordt van dezelfde plant, wordt steeds meer gelegaliseerd in de wereld. Eindelijk begint men in te zien dat deze plantenfamilie, die al duizenden jaren bekend is als een zeer krachtig natuurlijk medicijn onterecht in een kwaad dachtlicht is gesteld. Ook dit heeft te maken met het feit dat het een geduchte concurrent is van de pharmaceutische industrie, van Big Pharma zoals dat onder de insiders genoemd wordt.

Wist u bijvoorbeeld dat er honderden, zo niet duizenden getuigenissen zijn van de genezing van allerlei soorten kanker met behulp van deze geneeskrachtige plant? Wist u dat het in de natuurgeneeskunde en homeopathie voor nog vele andere condities wordt gebruikt?

Het zijn nooit de dingen die op zich verkeerd zijn, het gaat altijd om een wijs of verstandig gebruik, van alles wat we gebruiken en daarvoor hebben we kennis nodig.

Als u wilt onderzoeken wat de mogelijkheden zijn van het medisch gebruik van cannabis, neem dan de tijd om deze  pagina op ons InMarkt Project te bestuderen.

Volg ons op facebook waar we dit thema verder onderzoeken.

Roeland Solcer

Initiatiefnemer van de PvdL, sjamaan, klassiek homeopaat en natuurgeneeskundig therapeut. 

Mother Chooses Cannabis Over Chemotherapy As Treatment For Her 3 Year Old Son's Cancer! (  leukemia )

 

The Cannabis Cancer Cure with Rick Simpson

 

A mom says her 3-year-old son survived leukemia thanks to medical marijuana. CNN's Dr. Sanjay Gupta reports.

Additional information