'My People Perish for Lack of Knowledge'

Welcome at the website of the Party for Love Governance in the Netherlands

Follow our daily news at our Telegram channel: https://t.me/s/partijvoordeliefde

May 1, Global Love Day - 1 Mei , de dag van de Liefde

Het is binnenkort wereldwijd de dag van de Liefde! Eén Mei is in ons land ook de dag van de Arbeid, maar wereldwijd vieren we de dag van de Liefde.

 

Voor ons van de PvdL is elke dag er één om lief te hebben. Liefde is wat we zijn, zo is onze overtuiging. Liefde is de essentie van alles en eenmaal wakker geworden en steeds bewuster van wat en wie we zijn overstijgen we gaandeweg alle angst en worden we vrije mensen in staat om Liefde te ontvangen en uit te stralen, in staat om te zijn wie we zijn, kinderen van Liefde.

Dit is de levenshouding van de in Christus wedergeboren mens, waarin de kracht en het Licht van de Onvoorwaardelijke Liefde van God de Vader en God de Moeder, van Alpha en Omega, manifest wordt in de Zonen en Dochters van God, waartoe allen geroepen zijn.

Sommige mensen schrikken tegenwoordig van woorden  als 'God', als gevolg van slechte traumatische ervaringen binnen georganiseerde godsdiensten of een afkeer van religieuze instituties. Niettemin spreek ik vrijelijk over God als onze Bron en de Schepper van het AL, als onze liefdevolle Vader en Moeder.

Dit komt omdat ik inzie dat het slechte imago van God bij veel westerse mensen, niets met God zelf te maken heeft, maar met de bewustzijnsvernauwing van vele mensen, die overgens heel begrijpelijk is.

Maar wanneer je aangeraakt wordt door de Heilige Geest van God en opnieuw bewust begint te leven als onsterfelijk spiritueel wezen, verandert alles in je leven en weet je dat God een realiteit is die werkelijker is dan wat onze ogen en oren kunnen waarnemen.

De Liefde die je dan ervaart gaat voorbij aan alle argumenten en hersenspinsel die het ego kan bedenken om het bestaan van God in twijfel te trekken.

Daarom vier ik de Liefde elke dag en op 1 mei staan we daar gezamelijk bij stil in gebed, meditatie en / of door op die dag ons geestelijk en fysiek met elkaar te verbinden in een wereldwijde viering van de Liefde.

Roeland Solcer

We are one humanity on this planet.
All life is interconnected and interdependent.
All share in the Universal bond of love.
Love begins with self acceptance and forgiveness.
With respect and compassion we embrace diversity.
Together we make a difference through love.

Join people around the world in celebrating and expanding LOVE.

Additional information