'My People Perish for Lack of Knowledge'

Welcome at the website of the Party for Love Governance in the Netherlands

Follow our daily news at our Telegram channel: https://t.me/s/partijvoordeliefde

PCR TEST VAN DE BAAN ?

pcr

PCR  TEST was ook al in opspraak i.v.m. HIV !

LANGZAAM MAAR ZEKER BEGINT ER WAT LICHT TE DAGEN...  Alhoewel de conclusies in onderstaande video nog niet helemaal juist zijn.. Maar het is een stap in de goede richting, ze moeten er nog aan toevoegen dat virussen EXOSOMEN zijn. En als je nog wat dieper in de 'rabbithole' duikt, kom je er achter dat het 'killervirus' niet bestaat! Dan valt het hele covid verhaal in duigen en kunnen ze zich concentreren op het verband met EMF's zoals 12345 en straks 6G.. en kunnen de boeven wereldwijd worden berecht.

? Roeland Solcer

Zie elders op deze website www.partijvoordeliefde.nl voor meer informatie over hetgeen hier boven wordt gezegd.

BREAKING: De PCR Test van de baan! Nu de “retraction paper“ (verzoek om terugtrekking van de Drosten - PCR paper) is ingediend door moleculair geneticus Peter Borger & co, voelt ook topviroloog Marion Koopmans nattigheid. Bij NPO Radio 1, vertelde de co-auteur van de Drosten-PCR paper, twee dagen geleden tegen Thijs van der Brink dat de PCR test geen diagnostische indicatie is, die kan aantonen of je besmet bent met het virus.

In de BLCLBX studio bespreekt Flavio Pasquino de uitlatingen van Koopmans + de retraction paper van Borger met de initiatiefnemer ervan, Patrick Savalle. Savalle is een oude bekende van Pasquino, want een aantal maanden geleden deden de heren samen ook een video “ Bestaat Sars-Cov2 wel? Waar is het bewijs”, waarin Koopmans ook een hoofdrol speelde. Ook toen kwam de dubieuze Drosten-PCR publicatie - die in minder dan 48 uur tot stand kwam - ter sprake, zo ook het feit dat Sars-Cov2 nooit volgens de gold standard is geïsoleerd.

Op NPO Radio 1 zei Marion Koopmans twee dagen geleden nog, “Je test enkel of iemand een stukje RNA bij zich draagt, dat maanden oud kan zijn”. Ook Jaap van Dissel verklaarde dergelijke zaken al tegen Wybren van Haga tijdens een technische hoorzitting, maar nu is ook Koopmans duidelijk.

“Al het coronabeleid is gestoeld op de PCR testen, die nu invalide blijken te zijn”, zegt Drs Mario Ortiz Buijsse (biochemicus) die net als Savalle in de studio aanwezig was. Ook Ortiz is een oude bekende van Pasquino want samen maakten ze een video die ruim 350.000 views kende over de invaliditeit van de PCR test en dat wordt nu nog een extra bevestigd met de retraction en de uitlating van Koopmans.

“Dat de retraction geaccepteerd gaat worden is onwaarschijnlijk”, zegt Savalle.

“Er hangt te veel vanaf en deze paper is een soort klokkenluiders paper”, zegt Ortiz.

 “Wat buiten kijf staat nu, is dat de maatregelen waarop alle coronamaatregelen zijn gestoeld, geen grondslag meer hebben en we dus mogen verwachten dat politiek Den Haag nu in actie komt. De spoedwet moet alsnog van de baan”, aldus programmamaker Flavio Pasquino.

 

De video met Peter Borger bij Cafe Weltschmerz over de retraction paper.

 

Dit is de link naar de retraction paper zelf: https://cormandrostenreview.com/report

Dit is de integrale video van Mike Yeadon bij Lockdown tv, met NL vertaling: https://youtu.be/Zfo0yg1mhp4

Hier is de link naar de pagina waar alle wetenschappers staan vermeld, die meeschreven aan de retraction paper van Peter Borger: https://www.blckbx.tv/videos/breaking-pcr-test-van-de-baan

Dit is de link naar de video die Flavio Pasquino eerder maakte met Drs. Mario Ortiz Buijsse: https://youtu.be/ktFDN5cBFgw

Dit is de link naar de video die Flavio Pasquino eerder maakte met onderzoeksjournalist Patrick Savalle: https://youtu.be/CZbnvWaEvYY

Additional information