'My People Perish for Lack of Knowledge'

Welcome at the website of the Party for Love Governance in the Netherlands

Follow our daily news at our Telegram channel: https://t.me/s/partijvoordeliefde

telling Truth
 
Zo doe je dat dus.. ( Zie video)

Stel je voor dat je dagelijks iedere keer dat je wat wilt kopen je jezelf moet oppompen om weer de strijd aan te gaan met handhavers, politie, winkelpersoneel en publiek. En als je dan boetes krijgt, moet je ook nog een langdurige juridische strijd aangaan om dat weer van tafel te krijgen. Ondertussen, omdat deze ellende maar voortduurt, groeit je gevoel van machteloosheid, frustratie en uitzichtloosheid..

 

De satanische overheid weet dit en daarom houden ze niet op met hun psychologische marteling van de bevolking, ( vanavond weer een persconferentie met nog meer lockdown maatregelen) net zolang tot sommige burgers uit wanhoop en frustratie geweld gaan gebruiken en dan zal de overheid met haar wapens die burgers niet mogen hebben, nog harder desnoods militaire middelen inzetten.

Hier in Europa trekken we als burgers dus altijd aan het kortste eind. Daarom hebben de founding Father's in de Amerikaanse grondwet gezet dat burgers zich wel mogen bewapenen, zodat ze zich beter tegen een corrupte overheid kunnen weren.

Natuurlijk zijn we in principe tegen geweld, maar als de overheid eerst psychologisch en vervolgens steeds meer fysiek geweld gebruikt om haar bevolking te onderdrukken en onze vrijheden af te nemen dan leidt dit uiteindelijk tot opstand en revolutie. Kijk naar Frankrijk wat daar gaande is...

Tenslotte: besef dat de overheid met haar idiote onnodige maatregelen ook bewust probeert verdeeldheid te zaaien tussen de bevolking van voor en tegenstanders, zodat we tegen elkaar gaan vechten in plaats van dat we Rutte en zijn boevenbende aanpakken en juist daarom gaan we het nooit redden, tenzij we ons niet laten verdelen en eensgezind opstaan tegen de onderdrukkers en hun opdrachtgevers...

Er ontstaat dus oorlog op 2 fronten. Binnen gemeenschappen en families, tussen voor en tegenstanders van het beleid en tussen de overheid en de opstandelingen.

Ook is de cabal al bezig een derde wereldoorlog te CREËREN, tussen landen, met name tussen de VS en China, dus maak je borst maar nat, 2021 wordt een roerig jaar, zeker gezien het feit dat Moeder Natuur in ons zonnestelsel en dus ook op aarde ook voor de nodige rampen zal zorgen.

Je kan aan je klompen aanvoelen dat het Einde nabij is en intelligente sensitieve mensen bereiden zich al lang voor om de komende jaren te kunnen overleven, is het niet fysiek, dan toch minstens spiritueel.

Neem in ieder geval geen vaccinaties, want daarin zit het nummer van het beest en dan verlies je je ziel aan de spreekwoordelijke duivel..

Keer terug naar God. Bidt tot onze Hemelse Vader~Moeder en de Zoon Jezus Christus en/of de Heilige Geest.

" Vraag en er zal je gegeven worden, zoek en je zult vinden, klop en er zal voor je worden opengedaan. Want ieder die vraagt ontvangt, en wie zoekt vindt, en voor wie klopt zal worden opengedaan.."

Matthëus 7:7-9

Memento Mori

 Roeland Solcer

 

Additional information