'My People Perish for Lack of Knowledge'

Welcome at the website of the Party for Love Governance in the Netherlands

Follow our daily news at our Telegram channel: https://t.me/s/partijvoordeliefde

Teachings of the Ascended Masters

threefold flame new smaller

 A dictation of The Ascended Master Saint Germain, 22 maart 2008

             For English version, click here 

Thema: Begrijpen dat de mensheid in de laatste 2000 jaar vanaf het niveau van stambewustzijn is opgeklommen – waarbij maar heel weinig mensen genoeg individualiteit bezaten om het pad naar Christusschap te bewandelen – en veel mensen nu de test onder ogen moeten zien om de wereldse individualiteit los  te laten, die ze als tussenstap op het pad hebben gecreëerd.

IK BEN Saint Germain en ik kom mijn dankbaarheid toevoegen aan die van Moeder Maria en Quan Yin. Want zie je mijn geliefden, wanneer geascendeerde meesters een natie sponsoren, zoals ik de Verenigde Staten heb gesponsord, wordt je deels verantwoordelijk voor wat er in die natie gebeurt en wat door die natie aan andere naties wordt aangedaan. En daardoor heb ik daadwerkelijk een karmische last en een karmische schuld als gevolg van de wijze waarop de oorspronkelijke volken in dit werelddeel werden behandeld tijdens de jaren dat de Verenigde Staten werd geformeerd en daarna.

moeder maria2

Hoewel deze dictatie al in 2009 is gegeven, door de ten hemel gevaren meester Moeder Maria, willen we deze lering opnieuw onder uw aandacht brengen vanwege het grote belang voor ons land in de komende jaren en om een dieper inzicht te geven in de achtergronden van het werk van de Partij voor de Liefde

threefold flame new smaller

De Economie van de Gouden Eeuw

Dit artikel is geschreven in 2008

Deel 1 “De oorzaken van de huidige economische crisis" 

Het wordt tijd dat de waarheid wordt vertelt over de huidige financiële crisis. Zoals in de Engelstalige nieuwsbrief van de InMarkt in een ander verband is beschreven leven we in Apocalyptische tijden.  Er wordt gezegd door de ‘deskundigen’ en politici, dat de financiële wereld heel ingewikkeld is geworden en dat er rigoureuze maatregelen moeten worden genomen  om de stabiliteit van het systeem terug te brengen, dit natuurlijk op kosten van de bevolking.

Inderdaad is de financiële wereld een oerwoud geworden waar niemand de weg meer lijkt te weten.  De ene week vertellen de deskundigen en de regering dat Amerikaanse toestanden in ons land absoluut niet kunnen voorkomen en even later zitten we er midden in!

We republish  a part of a dictation given by  the Ascended Master Saint Germain, given on 03/22/08 as part of the Shangra-la conference in Lake Junaluska, North Carolina, to make people better understand what is wrong with the world moneysystem. 

threefold flame new smaller

 De Economie van de Gouden Eeuw

(herpublicatie )

 2. Oorzaken van en oplossingen voor de huidige financieel economische crisis

Door Roeland Solcer

Deel 1 vindt u hier: De Economie van de Gouden Eeuw 

Dit is een her-publicatie van een artikel uit 2008. In vervolg op mijn eerste artikel gaan we op zoek naar de oorzaken en oplossingen met betrekking tot de mondiale financiële crisis.

Mother Mary is one of the Great Ascended Teachers that inspired me to start this movement and political Party for Love  Governance.

The Ascended Masters give us  a clear direction to folllow the Path of selftranscendence, to raise ourselves, the collective consciousness, our society and politics to a higher level.

Listen to your heart, while reading her dictation on the year of the Holy Spirit 2012

 

moeder maria2

Additional information