'My People Perish for Lack of Knowledge'

Welcome at the website of the Party for Love Governance in the Netherlands

Follow our daily news at our Telegram channel: https://t.me/s/partijvoordeliefde

Belfort Group: JFK - Nine Eleven - Haiyan

belfort

KLOKKE BELFORT

Ik was zeven jaar toen ik de beelden zag van de moord op John Fitzgerald Kennedy in Dallas en kort nadien op Lee Harvey Oswald. Als kind begreep het niet goed maar werd er wel door gegrepen: ik voelde intuïtief dat er vreemde én wrede dingen gebeurden in de wereld. Vijftig jaar later en wijzer is het mij meer dan ooit duidelijk hoe noodzakelijk het is dat de waarheid hierover naar boven komt en vooral over wat erachter zit . Deze moord kan alleen maar verklaard worden binnen de tragedie die zich nu meer dan toen in deze wereld afspeelt.

Het wordt almaar duidelijker dat er wereldwijd een samenzwering is van een elite tegen de mensheid. Hun streven is heel deze planeet in hun macht en eigendom te krijgen. Ze werken achter de schermen en houden ons mensen op onvoorstelbare wijze gegijzeld zodat wij verschrikkelijke dingen doen met de natuur, de dieren en onszelf. En ze zijn bijzonder effectief : zij zorgen ervoor dat wij de realiteit zien zoals zij willen.

JFK, die zelf uit zo'n familie kwam, wist dit alles heel goed, maar hij had iets wat zij in de regel niet hebben: een geweten. Toen hij president werd heeft hij een aantal duidelijke uitspraken gedaan. Ik verwijs o.a. naar deze speech over secrecy en deze uitspraak:

 

JFK was bezig en van plan:

  • om de bevoegdheid van het drukken van geld en bepalen van intrest af te nemen van de Federal Reserve, die 100 % eigendom is van enkele bankiersfamilies
  • om de macht en invloed van de CIA te beknotten
  • om de maffia hard aan te pakken
  • om duidelijkheid te geven inzake contacten met buitenaardsen
  • om zich kritisch op te stellen tegen de zionistische Askenazi-joden die nog steeds aan de macht zijn in Israël
  • om zich niet door het militair-industrieel complex te laten meeslepen in kunstmatige spanningsvelden ( Cuba, koude oorlog, Vietnam, enz. )

De elite was not amused door dit soort beleid en heeft hem publiekelijk en standrechtelijk geëxecuteerd bij wijze van brutaal signaal tegenover al wie van plan is hun plannen te dwarsbomen. Zij zijn er al die tijd in geslaagd de waarheid toegedekt te houden. Nog altijd is de officiële versie deze van de ' lone nut '.

Een vergelijkbaar scenario voltrok zich met Robert Kennedy, Martin Luther King, Lennon, en anderen die het aandurven tegen de stroom in te roeien van wat nu openlijk de Nieuwe Wereld Orde genoemd wordt. De aanslagen in onze tijd à la Anders Behring Breivik zijn alleen maar variaties op dezelfde tactiek : een incident creëren en alle schuld schuiven op een persoon die uit hun machtsinvloed komt en als een manchurian candidate of mindcontrolled slave zijn opdracht uitvoert. Het is opvallend dat in al dat soort gevallen onmiddellijk na de feiten alle gegevens over de dader bekend zijn, verspreid en volgehouden worden. De dader wordt vermoord, pleegt zogezegd zelfmoord of verdwijnt levenslang in de gevangenis.


Hoe dan ook, de president van het machtigste land ter wereld onder de ogen van heel de wereld neerknallen veroorzaakt een soort shock, waardoor men de werkelijkheid niet meer ziet met een alerte en kritische bril.


Wie interesse heeft voor wat er die dag werkelijk gebeurd is en voor het 'fatal shot' moet maar eens goed de film bekijken van Zapruder.

Dit is alvast wat ik zie :

vanaf frame 248 zie je dat JFK vooroverbuigt met ogen dicht en in een soort verkramping ( omdat hij gekwetst of verdoofd is ). Jackie trekt het lichaam van JFK in haar richting met haar beide handen. Ze houdt hierbij de ogen niet op haar echtgenoot gericht maar in de richting van de gouverneur Connally. Deze zit voor JFK, draait zijn hoofd om en lijkt in een korte conversatie met Jackie haar 'iets' toe te roepen. Jackie houdt haar rechterarm niet om JFK maar eronder.
frame 313 is het dodelijke schot dat de rechterbovenzijde van de schedel van JFK openscheurt en dat dus van de andere kant moet gekomen zijn, nl links onderaan, waar haar rechterhand is ...
frame 327 zie je Jacqueline iets grijsachtigs blinkends weggooien met haar rechterhand op een bijna automatische manier. Als een geprogrammeerde robot. De klus is geklaard en het bewijsmateriaal wordt verwijderd ?

JFK uiteindelijk door zijn eigen vrouw afgeknald ?

Het lijkt voor velen onwaarschijnlijk, maar je kan niet naast de beelden kijken. Als je bovendien de banden nagaat tussen Jacqueline Bouvier - CIA - Mindcontrol - MK ultra slave/sleeper - Connally en Lyndon Johnson - Onassis - enz. dan wordt er heel veel duidelijk. Ook Jacqueline kwam uit de kringen van die elite en men kan iemand programmeren om hem aan de hand van een codewoord om het even wat te laten doen, waarvan die persoon zich achteraf niet meer bewust is.

Het is heel opvallend : de waarheid is te zien recht voor onze ogen maar we zijn er blind voor omdat onmiddellijk en herhaaldelijk en hardnekkig in een andere richting gehersenspoeld zijn. Wie de officiële versie in twijfel trekt is een complotdenker, een eufemisme voor geestesgestoorde. ' Men ' lijkt op een fanatieke wijze ervoor te willen zorgen dat de echte waarheid verhuld blijft, zoals ook deze jongeman overtuigend betoogt.

De gebeurtenissen van nine eleven tonen nog schrikwekkender aan hoe onze perceptie in een bepaalde richting gedirigeerd wordt. Met zeven miljard hebben we 'live' gekeken naar wat er gebeurde met de Twin Towers maar wat er werkelijk te zien was is de meeste mensen ontgaan vanwege een soort collectieve shock en omdat de aandacht werd afgeleid door die vliegtuigen.

Maar dit is er gebeurd : die twee gigantische torens zijn niet gewoon ingestort maar VERDWENEN ! Van die ongelofelijke massa van 2,5 miljoen ton staal en beton bleef er omzeggens niets over. Hier is dus een technologie gebruikt die klaarblijkelijk wel bestaat maar voor ons verborgen wordt gehouden en waarmee men kan de-materialiseren.

Wie zich hierover wil informeren, verwijzen we naar dr. Judy Wood. Klik hier.

Wie het hele 9/11 dossier nog eens wil bekijken kan dit doen aan de hand van deze recente nieuwe documentaire. Klik hier.

Maar ook hier wordt onmiddellijk zonder het minste onderzoek op basis van een Arabisch paspoort dat neergedwarreld is op de smeulende hoop puin als dé waarheid geproclameerd dat de daders Islamitische extremisten zijn van een terreurgroep Al Quaeda ( die nota bene eind de jaren zeventig door de CIA zelf is opgericht ! ) .

Wie de officiële versie in twijfel trekt is ook nu weer een complotdenker.

Recentelijk werden de Filippijnen getroffen door een tyfoon, Haiyan of Yolanda genoemd en de ergste in de geschiedenis. Opnieuw is heel de wereld in shock en opnieuw wordt de verklaring er van de eerste seconde ingehamerd: dit is een gevolg van de global warming en dus de schuld van ons allen die teveel CO2 in de atmosfeer brengen.

En hoe convenient : van 11 tot 22 november vond de 19° UNO-klimaatconferentie plaats.

Heel veel wijst erop dat niet de natuur de oorzaak is van dit drama.

Klik   hier   en    hier.

Meer en meer wordt duidelijk dat er al jaren aan geoengineering gedaan wordt. Officieel wordt dit ontkend maar het gebeurt. Voor onze ogen, maar we moeten ze wel open doen.

Via chemtrails worden dagelijks al vele jaren lang massaal metalen substanties als aluminium gesproeid. Hierdoor wordt de atmosfeer geleidend gemaakt voor electromagnetische golven. Je moet aluminium eens in een microgolfoven leggen en zien wat er gebeurt als je de knop omdraait.

Deze ELF & EHF - golven zijn afkomstig van in de regel militaire en dus geheime installaties zoals vooral HAARP. Hiermee kan men een vermogen ontwikkelen van meerdere Hiroshima-bommen. En hiermee kan men bepalen waar het regent en waar het droog blijft. Men is in staat om kunstmatig natuurrampen te triggeren : de tsunami van 2004, Haïti, Chili, Fukushima en nu de ramp in de Filippijnen.

Inderdaad : het klimaat is uit de haak, maar heel veel heeft te maken met de kunstmatige manipulaties van hen die met dit soort van wapen hun grote militaire of economische belangen verdedigen.

Het lijkt misschien voor velen ongelofelijk dat 'men' speelt met de thermostaat van het klimaat als was het een wapen, maar het is de waarheid en wordt ondersteund door een massa bewijsmateriaal.

Maar ook hier wordt wie dit aanklaagt vanuit een bezorgd verantwoordelijkheidsgevoel veroordeeld wegens de geestesafwijking 'complotdenken'. De onverdraagzaamheid vanwege het establishment (politiek, media, wetenschap) tegenover anders en kritisch denken wordt met de dag grimmiger.

Wat vijftig jaar geleden gebeurde, doet zich ook nu nog voor, Iedere dag.

Iedere dag wordt de waarheid vermoord. Iedere dag worden wij allen wat minder mens en wat meer slaaf. Iedere dag wordt wie hiertegen in opstand komt op een of andere wijze geliquideerd.

Ik wil dit eresaluut aan een groot medemens eindigen met dit interview van Marina Oswald ( de vrouw ) en dit van June ( de dochter ) van Lee Harvey Oswald. Zij hebben uiteindelijk na vijftig jaar maar één vraag. Het is ook onze vraag. Het zou de vraag moeten zijn van iedere mens :

We willen de waarheid weten

Aan allen een verhelderende vijftigste verjaardag van de moord op de laatste Amerikaanse president die naam waardig : John Fitzgerald Kennedy.


Met vrije en soevereine groet ,

Ik, gekend als Peter Arthur Maria; van de familie Vereecke, geboren op zesentwintig februari negentienhonderzesenvijftig in Sleidinge en levend als vrij en soeverein mens van vlees en bloed, crediteur handelend in volwaardige capaciteit als agent en auteur van de copyright naam met claim op de naam en handtekening:
© PETER ARTHUR MARIA VEREECKE
en/of elke afgeleide daarvan, waarbij alle rechten voorbehouden worden.

Rue des Maquisards 40, B-5555 Naomé ( Bièvre ), tel. 061/46.46.43

Additional information