'My People Perish for Lack of Knowledge'

Welcome at the website of the Party for Love Governance in the Netherlands

Follow our daily news at our Telegram channel: https://t.me/s/partijvoordeliefde

virusbesmetting

BESMETTINGEN BESTAAN NIET !

???? BESMETTINGEN BESTAAN NIET ! De germ theory ( ziektekiemen theorie) is frauduleus / onjuist. Er bestaan geen kleine gevaarlijke beestjes / virussen die besmettelijk ziekmakend zijn. De letterlijke vertaling van virus is gif. Gif kan ziekmakend zijn, maar is niet besmettelijk. ER IS NIETS DAT ZIEKMAKEND VAN MENS OP MENS OF DIER OP MENS OVERGEDRAGEN KAN WORDEN.
De besmettingsleugen nog een keer samengevat. Dr. Robert Willner nam het bloed van een positief geteste HIV-patiënt en injecteerde dit in zijn eigen vinger. Hij heeft dit veelvuldig gedaan om aan te tonen dat virussen niet besmettelijk zijn en dat AIDS een verzamelnaam is voor ziektes die andere oorzaken hebben. De man overleed “aan een hartstilstand” (een bekende methode om tegenstanders van internationaal beleid op te ruimen) en noemde Dr. Fauci één van de grote genocide plegers.

"Andere onderzoekers dan virologen verwijzen naar dezelfde structuren die virologen als virus vrijgeven, hetzij als typische celcomponenten zoals villi (amoebe-achtige uitsteeksels waarmee cellen zich aan het substraat hechten en zich verplaatsen), hetzij als exosomen of "virusachtige deeltjes". Dit is een ander onafhankelijk bewijs dat de beweringen van de virologen dat virussen onder de elektrische microscoop te zien zijn, wetenschappelijk zijn weerlegd."

"Vergissing en zelfmisleiding zijn menselijk, begrijpelijk en te verontschuldigen. Wat niet te verontschuldigen valt, zijn de constante beweringen van virologen dat hun uitspraken en acties wetenschappelijk zijn. Dit is duidelijk verkeerd, gemakkelijk te controleren en begrijpelijk voor iedereen. Daarom moeten de virologen die beweren coronavirussen of andere pathogene virussen te zijn, arbeidsfraudeurs worden genoemd en met juridische middelen worden vervolgd, zodat ze hun valse, ontkrachtte en gevaarlijke verklaringen intrekken. Zo kunnen en zullen de coronacrisis en andere "virale" rampen met dodelijke gevolgen zoals "AiDS", "ebola" en andere ongegronde "virale" pandemieën niet alleen worden gestopt, voorkomen in de toekomst, maar worden omgezet in een kans voor iedereen."

~Dr. Stefan Lanka

Uit: De oorzaken van de coronacrisis zijn duidelijk geïdentificeerd.

Virologen, die ziekteverwekkende virussen claimen, zijn wetenschapsfraudeurs en moeten strafrechtelijk vervolgd worden.

WiSSeNSCHAFFtPLUS magazin 4/2020 · Uitreksel

https://wissenschafftplus.de/uploads/article/wissenschafftplus-virologen.pdf

Dr. Barre Lando werkt met de 'black field' microscoop en onder een 'black field' microscoop is lévend materiaal en het gedrag van dat materiaal te zien. Onder een elektronen microscoop is alleen dood materiaal te zien. Dr. Barre Lando leeft en werkt vanuit het biologische gezondheidsparadigma sinds jaren en is op de hoogte, en werkt daar ook mee, van de 5 biologische natuurwetten vanuit German New Medicine (Dr. Ryke Hamer).

Ik houd iedere arts, verpleegkundige, verzorgende, etc. etc., iedere advocaat, en ook ieder mens die de germ theorie leugen laat bestaan, mede-verantwoordelijk aan wetenschappelijke fraude en dus medeplichtig aan het plegen van misdaden tegen de mensheid.

Videos van Mascha Roedelof

 

Meer over dit onderwerp op deze website:

Een virus ontwikkelt zich in het lichaam en is niet besmettelijk

"The Misconception Called Virus”. Dr. Stefan Lanka

BESMETTINGEN BESTAAN NIET

COVID IS ALREADY AN EXISTING CHROMOSOME IN YOUR BODY, NOT A "VIRUS"

TIME TO WAKE UP - THERE IS NO VIRUS !

DR. ROBERT YOUNG: COVID19 REVELATIONS AND RETHINKING THE VIRUS MODEL

Bestaat het Corona virus Sars Cov-2 wel?

The Coronavirus 5G Connection and Coverup

The Coronavirus 5G Connection and Coverup 2

COVID-19 Hoax - De Corona leugen van de eeuw

COVID-19 Hoax - The Corona Crime of The Century

 

Externe links:

Martin Vrijland: Hoe zit het nou: zijn virussen nu wel of niet besmettelijk?

Martin Vrijland:De besmettingsleugen nog een keer samengevat

 

 

Additional information