'My People Perish for Lack of Knowledge'

Welcome at the website of the Party for Love Governance in the Netherlands

Follow our daily news at our Telegram channel: https://t.me/s/partijvoordeliefde

plandemic 2

 Plandemic 1 & 2 full with Dr. Judy Mikovits

Indoctornation is the incredible true story of the most banned documentary in history.

Dutch translation of first video interview below - Nederlandse vertaling van het interview met klokkenluidster dr. Judy Mikovits (Plandemic part 1):

Dr. Judy Mikovits is wel een van de meest vooraanstaande wetenschappers van haar generatie genoemd. Haar doctoraalscriptie uit 1991 betekende een revolutionaire doorbraak in de behandeling van HIV/aids.

Op het hoogtepunt van haar carrière publiceerde dr. Mikovits een zeer succesvol artikel in het blad Science. Het controversiële stuk veroorzaakte enorme beroering in de wetenschappelijke wereld omdat erin onthuld werd dat het algemeen toegepaste gebruik van dierlijk en menselijk foetaal weefsel leidde tot verwoestende epidemieën van chronische ziekten.

Big Pharma verklaarde Mikovits de oorlog omdat zij hun dodelijke geheimen had onthuld. Met hun miljoenen hebben ze haar goede naam, carrière en persoonlijk leven verwoest.

Nu het lot van de wereld op het spel staat, noemt de dr. Mikovits de namen van diegenen achter de corruptieplaag die alle menselijk leven in gevaar brengt.

Het gesprek

U deed dus een ontdekking die niet strookte met het afgesproken verhaal…

Klopt.

Om die reden hebben ze alles gedaan wat ze konden om uw leven te verwoesten.

Klopt.

U werd gearresteerd.

Klopt.

En toen kreeg u een spreekverbod (gag order).

Gedurende vijf jaar. Als ik op sociale media zou gaan, als ik überhaupt iets zou zeggen, zouden ze ‘nieuw bewijs’ vinden en me weer in de gevangenis stoppen. Het was een van de weinig keren dat ik heb gehuild. Ik wist namelijk dat er de eerste keer al geen bewijs was.
Wanneer men dergelijke krachten kan ontketenen om iemand, met perfect betalingsgedrag failliet te laten gaan… Dus ik kon mijn 79 getuigen niet ten tonele voeren, onder wie Tony Fauci, Ian Lipkin, de hoofden van de openbare gezondheidszorg, NHHS, die hadden MOETEN getuigen dat wij absoluut niets verkeerd hadden gedaan.

Waar beschuldigden ze u van?

Niets.

Maar u zat in de gevangenis.

Ik werd vastgehouden zonder aanklacht, ik werd ‘voortvluchtig’ genoemd. Geen arrestatiebevel. Ze hebben me letterlijk m’n huis uit gesleept. Onze buren stonden te kijken: ‘wat gebeurt hier?’ Ze hebben m’n huis doorzocht zonder huiszoekingsbevel. Ze hebben mijn man letterlijk geterroriseerd, vijf dagen lang. Ze zeiden: ‘als je de notitieblokken niet vindt, als je het materiaal niet vindt…’ – wat niet in mijn bezit was, maar door hen in mijn huis neergelegd.

Alsof u intellectuele eigendom van het lab meegenomen had.

Ja, het moest eruitzien alsof ik vertrouwelijke informatie, namen en intellectueel eigendom uit het laboratorium had meegenomen. En ik kon onbetwistbaar bewijzen dat ik dat niet gedaan had. De hoofden van onze volledige HHS hebben samengespannen en mijn reputatie vernietigd. En het ministerie van Justitie en de FBI deden niets. Hielden mijn zaak verzegeld. Dat betekent dat je niet kunt zeggen dat er een zaak is. Anders worden je advocaten opgesloten wegens minachting van het hof. Je kunt dus niet eens een advocaat krijgen om je te verdedigen. Dus elk recht op een proces was me ontnomen. Dat is nog steeds het geval. Ik heb geen grondwettelijke vrijheden of rechten meer.

Toch zit u hier. Velen zouden waarschijnlijk vervroegd met pensioen zijn gegaan en zich gedeisd hebben gehouden. Maar u hebt besloten naar buiten te treden toen uw spreekverbod was afgelopen en een boek te schrijven, ‘Plague of Corruption, restoring faith in the promise of science’. En u noemt namen.

Absoluut.

Hun pogingen om u het zwijgen op te leggen zijn kennelijk mislukt. U zit hier, maar kunt u erop vertouwen dat u, nu u deze enorme krachten uitdaagt, niet voor uw leven hoeft te vrezen wanneer u straks dit gebouw verlaat?

Als we dit niet nu een halt toe roepen, kunnen we niet alleen onze republiek en vrijheid vergeten, maar ook de mensheid, omdat we door deze agenda ons leven gaan verliezen.

Dus Anthony Fauci, het hoofd van de Pandemic Task Force, was betrokken bij een doofpotaffaire.

Hij regisseerde de doofpotaffaire. Alle anderen zijn vet afgekocht. Miljoenen dollars in financieringen door Tony Fauci, Tony Fauci’s organisatie, National Institute of Allergy and Infectious Disease. Deze onderzoekers die de fraude gepleegd hebben, worden tot op de dag van vandaag dik betaald door NIAID.

En de hele wereld luistert naar zijn advies over hoe om te gaan met de huidige pandemie. Hoe weten we of wat hij zegt datgene is wat we moeten weten?

Wat hij zegt, is totale propaganda. Dezelfde propaganda die hij heeft gevoerd en sinds 1984 aan miljoenen het leven heeft gekost.

Fauci: we weten dankzij dit onderzoek dat er in de progressie een vertraging zal zijn die significant groter is dan bij personen die het geneesmiddel niet nemen.

Het begon toen ik 25 was. Ik zat bij het team dat HIV isoleerde uit het speeksel en bloed van patiënten uit Frankrijk, waar Luc Montaignier (Nobelprijswinnaar Geneeskunde 2008) oorspronkelijk het virus geïsoleerd had.
Dit was een confirmatief onderzoek, maar Tony Fauci en Robert Gallo werkten toen samen om een andere draai aan het verhaal te geven. Op dat moment was dr. Ruscetti de stad uit en Tony Fauci zei: ‘we begrijpen dat jij een verhaal klaar hebt om te publiceren en wij willen er een kopie van.’ Ja, er is een paper klaar en het is vertrouwelijk en nee, je krijgt er geen kopie van. Hij begon tegen me te schreeuwen en zei ‘geef ons de paper nu, anders word je ontslagen wegens insubordinatie.’ En ik zei dat hij het gesprek kon houden met Rosetti wanneer die terug was. Frank kwam enkele weken later terug en werd geïntimideerd door Fauci om hem de paper te geven. Fauci stelde de publicatie ervan diverse maanden uit, terwijl Robert Gallo zijn eigen paper schreef, alle eer opstreek en… Er was natuurlijk sprake van patenten. Deze vertraging van de bevestiging leidde er letterlijk toe dat het virus zich kon verspreiden en miljoenen de dood vonden.

Misschien dat niemand het leed van aids beter onder woorden heeft gebracht dan de Newyorkse schrijver Larry Kramer. Maar nog bozer was hij op de federale overheid en de farmaceutische industrie. NIH-arts Anthony Fauci was een van de mensen die Kramers toorn over zich heen kreeg.

Ik vind het nog steeds onvoorstelbaar dat ik niet wist dat mijn werk in 1999 iets was dat vermeden was. Vanaf ’82, ’83, toen het virus werd geïsoleerd, werd gewacht met de bevestiging tot ’84. Denk je eens in hoeveel mensen… Het hele continent Afrika heeft een generatie verloren doordat het virus zich verspreidde, dankzij de arrogantie van een groep mensen, onder wie ook Robert Redfield, die nu het hoofd van CDC is. Hij werkte samen met Tony Fauci om de eer op te strijken en geld te verdienen en ze hadden er de patenten op. En pasten die aan voor IL2-therapie, de volledig verkeerde therapie. Als dat niet was gebeurd, waren miljoenen niet gestorven aan HIV.

Hoe kan iemand die mondiaal advies geeft eigenaar zijn van een patent op een vaccin dat de oplossing is? Heet dat niet belangenverstrengeling?

Dat is zeker belangenverstrengeling. Ik zou tegen president Trump willen zeggen dat hij de Bayh-Dole Act moet herroepen.

Bayh-Dole heeft de manier waarop universiteiten met technologieoverdracht omgaan fundamenteel veranderd. Dat kun je het beste zien aan de statistieken. Universiteiten verwerven tegenwoordig 16 keer zoveel patenten als in 1980. Ja, iedereen verwerft meer patenten, maar toch is het aandeel van universiteiten van alle patenten in de VS meer dan 5 keer zo groot als voor Bayh-Dole. De situatie is zo slecht geworden dat een vertegenwoordiger van de IT-industrie universiteiten publiekelijk ‘crack-verslaafden’ heeft genoemd gedreven door ‘kleingeestige technologie-overdracht-medewerkers die verslaafd zijn aan patentroyalty’s’.

Die wet maakte het mogelijk dat overheidsfunctionarissen hun ontdekkingen kunnen patenteren, dus intellectuele-eigendomsrechten te claimen op ontdekkingen waarvoor door de belastingbetaler is betaald. Sinds dat is gebeurd, begin jaren ’80, is de wetenschap kapotgemaakt en zijn dergelijke vormen van belangenverstrengeling mogelijk geworden. Dat is de misdaad achter het feit dat men miljardair Bill Gates… Niemand heeft hem gekozen, hij heeft geen medisch achtergrond, het heeft geen deskundigheid… We hebben toegestaan dat mensen zoals hij een stem hebben in dit land en we verwoesten de levens van miljoenen mensen.

Gates: ‘Alles wordt pas weer normaal wanneer we de hele wereldbevolking voor het grootste deel gevaccineerd hebben.’

Als we wereldwijd verplicht vaccineren instellen, dan denk ik dat deze mensen honderden miljarden dollars verdienen, de eigenaren van de vaccins.

En ze zullen miljoenen mensen doden. Zoals ze al gedaan hebben met hun vaccins. Er zit op dit moment in de officiële lijst met geneesmiddelen geen enkel vaccin voor een RNA-virus dat werkt.

Ik moet u dit vragen. Bent u anti vaccin?

Absoluut niet. Sterker nog, vaccin is immuuntherapie net als interferon alfa. Ik ben niet tegen vaccins. Het is mijn werk om immuuntherapieën te ontwikkelen. Dat is wat een vaccin is.

Denk u dat dit virus [covid19] in een laboratorium gecreëerd is?

Het woord ‘gecreëerd’ zou ik niet willen gebruiken, maar je kunt niet zeggen ‘natuurlijk opgetreden’ als het via een laboratorium tot ons is gekomen. Het is dus overduidelijk dat dit virus gemanipuleerd is, deze familie van virussen, en in een laboratorium bestudeerd, waar de dieren naar binnen zijn gehaald. En dit is wat is vrijgekomen, expres of per ongeluk. Dat kan niet natuurlijk ontstaan. Niemand ging naar de markt, kocht een vleermuis, waarna het virus direct oversprong op de mens. Zo gaat dat niet. Dit is versnelde virale evolutie. Als het een natuurlijk virus was, zou het wel 800 jaar kunnen duren voordat het zou optreden. Dit is binnen tien jaar na Sars-1 gebeurd. Dat is niet natuurlijk.

Hebt u enig idee waar het virus gemanipuleerd is?

O ja, ik ben er zeker van dat het uit een van de labs uit North Carolina (VS) is gekomen, Fort Detrick, onderzoekscentrum van het Amerikaanse leger voor infectieziekten en het lab in Wuhan.

3,7 miljoen dollar stroomde van de nationale gezondheidsinstellingen in de VS naar het Wuhan-lab in China, hetzelfde lab waarvan vele mensen zeggen dat daar het coronavirus is ontstaan. We weten nu ook dat NIAID, het departement dat wordt geassocieerd met de National Institutes of Health, waarover dr. Fauci de scepter zwaait, in het verleden reeds met het Wuhan-lab experimenten uitvoerde naar het coronavirus. Als dr. Anthony Fauci tegen het publiek niet eerlijk kan zijn over zijn banden met dit lab dan moet Fauci vertrekken.

In 1999 werkte ik in Fort Detrick en was mijn taak om ebola te leren menselijke cellen te infecteren zonder die mensen te doden. Ebola kon geen menselijke cellen infecteren totdat wij het ebola dat leerden in het laboratorium.

Het is moeilijk de slachtoffers te negeren. Mensen zijn hieraan gestorven en doen dat nog steeds, in nogal alarmerende aantallen. Hoe komt u daarmee in het reine?

Wat de regering heeft gedaan, is dr. Birx citeren: ‘we hanteren een behoorlijk ruime opvatting van het begrip sterfte.’
Als mijn man, die COPD heeft, zou sterven, zijn longen hebben fibrose, zouden zijn longen er theoretisch net zo uitzien als iemand met covid19, maar er is geen bewijs van infectie bij hem. Als je niet test en als je geen bewijs hebt van een infectie… Als je daarmee vandaag in het ziekenhuis kwam, zouden ze het covid19 noemen. En dat horen we ook van de artsen en verpleegkundigen, die zich hieraan ergeren.

We hebben zoveel artsen gezien die op het net zeggen perplex te staan van het CDC-protocol.

Afgelopen vrijdag ontving ik 7 pagina’s waarin me min of meer verteld werd dat ik als ik een 86-jarige patiënt had met longontsteking, die echter nooit getest was op covid19, die nadat ze longontsteking had gekregen contact had gehad met haar zoon, die drager van covid19 was maar geen symptomen vertoonde, maar later gediagnosticeerd werd met covid19, dat het dan gepast zou zijn om op het overlijdenscertificaat ‘covid19’ als doodsoorzaak in te vullen.

Wanneer ik mijn overlijdensverslag opmaak, word ik onder druk gezet om ‘covid’ in te vullen. Waarom? Waarom worden we onder druk gezet om covid toe te voegen? Misschien om de cijfers wat op te blazen zodat het wat erger lijkt dan het is? Ik denk van wel.

Waarom zouden ze willen knoeien met het aantal covid1-doden?

Angst is een prima manier om mensen te manipuleren. Soms wordt het vermogen van de mensen om zelfstandig te denken verlamd, als ze maar bang genoeg zijn. En ik wil niet dat mensen zo zijn. Ik wil dat mensen zeggen: we komen hier doorheen, ik gebruik mijn verstand, ik raadpleeg diverse bronnen, ik luister naar diverse bronnen en ik denk zelf wel, want dat is de kern van Amerika.

Als iemand sterft met covid19 tellen we dat als een covid19-dode.

Je sterft niet met een infectie. Je sterft door een infectie.

Ik heb met artsen gesproken die hebben toegegeven dat hun voordeeltjes zijn aangeboden om mensen bij ziekte of sterfte met covid19 als covid19 te noteren.

Medicare betaalt 13.000 dollar als je het een covid19-dode noemt.
Op dit moment heeft Medicare bepaald dat je 13.000 dollar betaald krijgt als je een covid19-opname in het ziekenhuis hebt. Als die covid19-patiënt aan de beademing gaat, krijg je 39.000 dollar.

En je hebt ze met het beademingsapparaat gedood omdat dat de verkeerde behandeling is.

Al die dingen die gewoon niet kloppen… De patiënten die ik krijg, de longen die ik probeer te verbeteren… Het medische denkmodel dat wordt gebruikt, klopt gewoon niet. Ik ben bang dat deze verkeerde behandeling enorme schade gaat aanrichten aan heel veel mensen in zeer korte tijd.

Mijn volgende vraag gaat over Italië. Ik wil weten waarom Italië zo zwaar getroffen is.

Italië heeft een zeer oude bevolking met veel ontstekingsaandoeningen. Ze kregen begin 2019 een nieuw, niet getest influenzavaccin met vier verschillende influenzastammen, waaronder het zeer ziekmakende H1N1. Dat vaccin was gekweekt in een hondencellijn. Honden hebben veel coronavirussen en daarom testen ze daar [Italië] niet omdat je dan kan zeggen: ‘oh, dát was het dus.’

Nu het land het ergste van coronavirusepidemie achter zich begint te laten, blijft er één vraag: wat is er met die hydroxychloroquine gebeurd?

We weten dat een behandeling met hydroxychloroquine en zink fantastisch werkt voor patiënten en dan komt Fauci die zegt ‘er is geen dubbelblind, placebo-gecontroleerd onderzoek’. Welnu, dr. Fauci, komt er een dubbelblind, placebo-gecontroleerd onderzoek naar uw vaccin? Nou?

In een enquête onder bijna 2300 artsen in circa 30 landen kwam hydroxychloroquine naar voren als hét meest effectieve medicijn om het virus te behandelen.

De AMA zei dat artsen hun vergunning zouden kwijtraken als ze hydroxychloroquine zouden gebruiken, een antimalariageneesmiddel. Het staat wereldwijd al 70 jaar op de lijst met essentiële medicijnen. Dr. Fauci noemt dat ‘anekdotische data’. Het is geen sprookje als er duizenden bladzijden met gegevens zijn die zeggen dat het werkt tegen deze families van virussen. Dit is essentiële geneeskunde en zij onthouden dat de mensen. Niet alleen nu, maar indertijd ook met autisme. Onze ontdekking dat er een oud antiviraal medicijn bestond, 100 jaar oud, genaamd Suramine. Het staat op de WHO-lijst met essentiële geneesmiddelen. Het gaf autistische kinderen letterlijk een stem. Een leven. Wat deden Bayer en Monsanto? Ze zorgden dat het niet meer te krijgen was, al hing je leven er vanaf. Geloof me, we hebben het op elke manier geprobeerd, maar wanneer je een geneesmiddel laat verdwijnen, en niet alleen de WHO, maar ook de FDA en de CDC, Tony Fauci… Ze hebben alles achter slot en grendel gedaan. Maak daar een eind aan en we hebben een gezonde wereld. En zakken vol geld. We kunnen al dat geld dat ze aan hun patenten verdienen aan de slachtoffers van deze corruptieplaag geven.

Zou je kunnen zeggen dat alles wat niet kan worden gepatenteerd met opzet wordt weggemoffeld omdat je er geen winst op kunt maken, alle natuurlijke remedies, die altijd al bestaan hebben?

Absoluut. Dat is precies wat er gebeurt met covid19. Het spel is om therapieën te voorkomen totdat iedereen geïnfecteerd is en dan de vaccins te pushen, wetende dat griepvaccins de kans om covid19 te krijgen met 36% verhogen.

Waar komen die gegevens vandaan?

Een publicatie van vorig jaar meldde dat soldaten die waren gevaccineerd met influenza vatbaarder waren voor coronavirussen. Ieder dier heeft coronavirussen, dus als je ooit een griepvaccin hebt gehad, ben je geïnjecteerd met coronavirussen. En dan een masker opzetten…

Het slaat nergens op. Wij dragen een masker in een IC-omgeving om ons te beschermen. We dragen nu geen maskers. Waarom? Omdat we verstand hebben van microbiologie en immunologie en een sterk immuunsysteem willen. Ons immuunsysteem is gewend aan aanraking. We delen bacteriën, stafylokokken, streptokokken, virussen. We ontwikkelen dagelijks onze afweerreactie op deze dingen. Als je dat onmogelijk maakt, gaat mijn immuunsysteem achteruit wanneer ik me afzonder. Blijf ik daar maandenlang, gaat het nog verder achteruit. En dan was je thuis als een gek je handen, de aanrecht omdat je je zorgen maakt over juist die dingen die je nodig hebt om te overleven.

Als je niet immunodeficiënt of oud bent, hoor je gewoon zonder handschoenen en masker naar buiten te kunnen gaan. Als je een van de twee eerste bent, kun je beter een masker en handschoenen dragen of je afzonderen, maar niet iedereen. Het vermindert je bacteriële flora. Als je geen interactie met de samenleving meer mag hebben, gaan je vriendjes de bacteriën en virussen, die je beschermen tegen ziektes, er vandoor en loop je meer kans opportunistische infecties te krijgen, infecties die hopen dat die goeie bacteriën niet langer voor je vechten.

En dan komen we allemaal uit onze schuilplaatsen met een verslechterd immuunsysteem en gaan we weer bacteriën en virussen uitwisselen. Wat denkt u dat er gaat gebeuren? Gigantisch veel meer zieken!

Ik verzeker u dat er zodra we weer open gaan, een ongebreidelde uitbraak van ziekten zal zijn.

Bacteriën en virussen zijn de bouwstenen van je immuunsysteem. Punt.

Door een masker te dragen activeer je letterlijk je eigen virus. Je wordt ziek van je eigen gereactiveerde coronavirusexpressies en als dat toevallig Sars-Cov2 is dan heb je een groot probleem.

U bent niet de eerste viroloog die zegt dat we precies het tegenovergestelde doen van wat we zouden moeten doen om dit virus te stoppen en er immuun voor te worden.

Waarom zou je het strand afsluiten? Er zitten sequenties in de bodem, in het zand, je hebt geneeskrachtige microben in de oceaan in het zoute water… Het is gestoord.

Deze instellingen die ons milieu en onze lichamen vervuilen… Ooit moesten ze hun eigen gevechten leveren. Maar ze zijn er zo goed in geslaagd om de massa’s te manipuleren dat de mensen elkaar het zwijgen opleggen en de grote tech-platforms doen dapper mee en verwijderen alles wat hun niet aanstaat. Er worden geen afwijkende meningen meer getolereerd in onze vrije land. Dat is iets wat ik nooit gedacht had mee te zullen maken.

Ik ook niet, maar door wat ik sinds 2011 heb meegemaakt weet ik wel beter.

Het gaat je verstand te boven hoe de maatschappij zo bij de neus kan worden genomen dat de soorten propaganda ons aanzetten om elkaar te haten.

Hopelijk is dit de wekker die heel Amerika wakker maakt en doet beseffen dat het nergens op slaat. We zullen winnen en het hele programma ontmantelen met dit soort informatie. Het beste nieuws voor mij is dat de artsen wakker beginnen te worden en zeggen: wacht even!

Jullie artsen die dit bekijken, waarom slaan jullie niet met je vuist op tafel? Ik zit hier om jou te verdedigen, mijn vrijheden, die van mijn gezin, het recht van mijn patiënten om te kiezen wat ze met hun leven willen doen. Ik sta volledig versteld dat er niet meer artsen hierover spreken zoals ik, overal. We moeten de handen ineenslaan. Jullie moeten wakker worden want jullie burgerlijke vrijheden worden je afgepakt. Alleen maar vanwege nepnieuws! Dit is verkeerd! Mensen zouden hiervoor de gevangenis in moeten!

Het zijn niet de wetenschappers die op welke manier dan ook oneerlijk zijn. Zij luisteren naar mensen die al meer dan 40 jaar bepalen wie geld ontvangt, wat gepubliceerd gaat worden, en het spijt me te moeten zeggen dat velen het geld en de roem accepteren en zaken ondersteunen die absoluut niet waar zijn.

Wat zegt u tegen de medische beroepsbeoefenaren die net een glimp beginnen te zien van de mate waarin ze zijn misleid en zijn aangezet om hun eed te breken geen kwaad te zullen doen?

Ik zeg: vergeef jezelf. Dat is voor iedereen het moeilijkst om te doen. We studeerden met de beste bedoelingen en leerden wat we dachten dat de waarheid was. We hadden geen idee dat de data waarvan ons verteld werd dat het de waarheid was, onwaar was. Op school leren we inmiddels heel andere dingen. Je krijgt geen geld als je de partijlijn niet volgt. Je wordt niet gepubliceerd. Dat was voor mij waarschijnlijk het moeilijkst, te beseffen dat wetenschappelijke tijdschriften de ontdekking verdraaiden die iedereen had moeten genezen.

Heeft de wetenschappelijke gemeenschap de moed om de vraag te beantwoorden of deze ziektes wellicht door henzelf gecreëerd zijn? Ik dank u.

Wat we sinds ik uit de gevangenis gekomen ben gedaan hebben, is een educatief bedrijf opgericht. We schudden artsen wakker en het is zeer moeilijk, maar iedere arts die besefte dat hij of zij wellicht onderdeel van het probleem was, is nu omgedraaid en loopt nu in de richting van een betere maatschappij en het herstel van het vertrouwen in de belofte van de geneeskunde. Meer kunnen we niet doen.

Dr. Mikovits, hartelijk dank voor uw tijd. Het was me een eer om hier met u te mogen praten en ik dank u met name voor uw moed.

Dank u dat waardeer ik zeer.

Fauci: Omdat de nieuwe regering over een paar dagen aantreedt en gezien het feit, zoals u in de inleiding gehoord hebt, dat ik al een tijdje meeloop en inmiddels voor 5 regeringen gewerkt heb, dacht ik dat ik dat gezichtspunt van toepassing wilde laten zijn op het onderwerp van vandaag, het onderwerp ‘gereedheid voor een pandemie’. Als ik u vandaag met één boodschap mag achterlaten dan is het dat het buiten kijf staat dat er een onverwachte uitbraak zal plaatsvinden.

Waar we buitengewoon zeker van zijn is dat dit binnen enkele jaren zal gebeuren. Dank u.

Film en boek

Dr. Judy Mikovits’ boek Plague of Corruption, restoring faith in the promise of science is te koop in online boekwinkels.

 

Plandemic 1

 

 

Plandemic 2

Indoctornation is the incredible true story of the most banned documentary in history.

It has won the Gold Award from The European Independent Film Award for Best Documentary.

Researching the controversy arising after the release of the viral phenomenon known as Plandemic, the most seen and censored documentary in history, an investigative journalist sets out to disprove and debunk claims made throughout the film. Instead, the journalist opens a Pandora’s Box to witness first hand an underworld of corruption, lies, and the darkest of unsolved mysteries.

The result? An exposé of the truth behind the origins of COVID-19; an alarming examination of individuals, such as Dr. Anthony Fauci and Bill Gates, and organisations like the CDC, NIH, WHO, and Bill & Melinda Gates Foundation, among others, driving the global vaccination agenda; and a look at the tech giant and mainstream media forces doing their utmost to silence and suppress the veracity of these findings.

Investigative filmmaker, Mikki Willis, focuses his unflinching lens on two key subjects; virologist Dr. Judy Mikovits, who speaks frankly about the machinations for control and profit corrupting individuals and institutions tasked with overseeing public health; and Dr. David E. Martin, whose research and shocking data corroborate allegations of conflicts of interest.

The media and fact checkers condemned the two documentaries as, “dangerous conspiracy theory.” Today, the two-part bombshell is being hailed globally for warning the world of the crimes against humanity that are just now being uncovered.

 

More on "Plandemic" on this website:

https://partijvoordeliefde.nl/component/search/?searchword=plandemic&searchphrase=all&limit=50

 

More on "Vaccin"on this website:

https://partijvoordeliefde.nl/component/search/?searchword=vaccin&ordering=newest&searchphrase=all&limit=50

 

More on " NWO cabal" on this website

https://partijvoordeliefde.nl/component/search/?searchword=NWO%20cabal&ordering=newest&searchphrase=any&limit=50

 

threefold flame new smallest

Additional information